Status vedr. corona-restriktioner

Regeringen har forlænget nedlukningen af landet. Derfor er Sønderborg Teater lukket for offentligheden frem til 6. maj 2021.
 
Kære venner og gæster.
 
På Sønderborg Teater følger vi nøje myndighedernes indeværende, midlertidige regler om afholdelse af arrangementer med siddende publikum. Vi har opstillet ekstra spritstandere samt ændret lidt i adgangsforholdene, så vi kan holde den krævede afstand.
 
 
Vi gør vores bedste for at ekspere køen hurtigst muligt. I kan hjælpe ved, at I holder jeres billetter og eventuelle mails/sms'er med information om ombookinger og nye tidspunkter klar, når I kommer til billetkontrollen.
 
De fleste arrangementer foregår i denne tid uden pause. I må derfor gerne tage jeres drikkevarer med ind i salen.
 
Vi beder jer om at overholde myndighedernes regler om at
  • holde mindst 1 meters afstand til andre
  • spritte jeres hænder af
  • anvende mundbind, når I står op og/eller bevæger jer rundt. Når I har indtaget jeres plads i salen og sidder ned, må I tage mundbindet af.
Derfor vil I opleve, at der indtil videre er ændret lidt på måden, som vi kan afholde arrangementer på. I skal eksempelvis indtage den plads og benytte den indgang, I får oplyst.
 
Når arrangementet er ovre, bedes I vente med at forlade salen, indtil I får besked på det. Vi vil gøre vores bedste for at få jer ud af salen, så vi undgår at danne kø.

Personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 bør udvise forsigtighed ved besøg.

Frit sædevalg eller nummeret plads?
Nogle arrangører er nødt til at dele arrangementet over to eller flere tidspunkter for at overholde afstandskravene. Ligeledes kan nogle arrangører vælge at give jer en ny plads, mens andre bliver nødt til at gå bort fra nummererede pladser og i stedet indføre frit sædevalg.
 
Det er derfor vigtigt, at I kontrollerer den mailadresse, I brugte, da I købte jeres billetter. Eventuelle ændringer vil arrangør nemlig meddele jer der. Bemærk, at det er arrangør - og ikke Sønderborg Teater - der bestemmer, om en forestilling er med nummererede eller unummererede sæder.
 
Alle spørgsmål vedrørerende ændringer i pladser og billetter skal I derfor rette til arrangøren eller det sted, hvor I har købt billetten. Sønderborg Teater er ikke arrangør og hverken kan eller må udtale sig på arrangørs vegne. Arrangøren fremgår af jeres billet.
 
 

Personale

Stine Dudda

Presse, kommunikation, markedsføring og agenter/bookere

indu@sonderborg.dk
+45 – 27 90 54 74

Kirsten Lorenzen Steen

Agenter/bookere, kontrakter og koordinering

krse@sonderborg.dk
+45 – 24 98 46 87