Sønderborg Teater er en af Danmarks mest velrenommerede stationære teaterbygninger.

Sønderborg Teater er en scene, arrangører lejer til deres begivenheder. Arrangørerne står selv for salg og markedsføring af billetter. Sønderborg Teater er et populært venue. Derfor samler denne hjemmeside samler alle disse mange arrangementer og fungerer som indgang til de mange, spændende oplevelser og sender interesserede billetkøbere videre til hver arrangørs salgsside.

Sønderborg Teater sælger selv ikke billetter, så alle spørgsmål om billetter rettes til enten arrangøren eller billetsælger. Begge dele finder du under hver arrangementbeskrivelse i kalenderen.

Teatret kan rumme hele spektret af scenekunst. Sønderborg Sommer Revy Show tiltrækker  tusindvis af revyglade gæster fra nær og fjern fra maj til juli. Sønderborg Teaterforening fylder fra september til april scenen med sin brede vifte af drama, musicals, operetter og komedier.

Andre arrangører kommer med foredrag, stand up-shows og rock- og popkoncerter. Virksomheder booker salen til konferencer.

 

 
 
 
 
 

Sønderborg Teater har plads til cirka 500 publikummer. De 17 rækker er placeret i vifteform, hvor hver række er placeret et trin højere end rækken foran.

Kørestole og gangbesvær 

Er du kørestolsbruger, gangbesværet eller bare ikke glad for at gå på trapper, så kan du med fordel vælge en plads på række 7. Den er i samme plan som indgangsdørene. De døre er ligeledes på samme plan som foyen og entreen fra parkeringspladsen.

Gør en aften ud af det

Hotel Sønderborg Strand ligger belejligt nok i direkte forbindelse med Sønderborg Teater. Du har derfor mulighed for at gøre en aften ud af det. Hvad med at starte eller slutte i baren? Eller at tage en bid mad inden din aften i teatret? Hotel Sønderborg Strand tilbyder teatermenuer og a la carte-bestillinger. Læs mere om mulighederne her