Vi støtter kulturen

Begivenhed: Vi støtter kulturen

Søndag
17-10-21
15:30

Hent Gratis billet

En festlig dag med Birthe Kjær, Lisbeth Kjærulff, Preben Kristensen og Promenadeorkesteret

Organisationen Danske Seniorer inviterer til koncert.

Festen starter med et brag i Tivolis Koncertsal 11. oktober og derefter drager koncerten på turne rundt til landet. Første stop bliver Maribo Hallerne og så går turen til Jylland, hvor vi besøger Aalborg Kultur og Kongrescenter, MCH Herning Kongrescenter, Kulturcenter Limfjord i Skive, Aarhus Rådhus og Alsion i Sønderborg.

'Efter koncerter i Ringsted Kongrescenter og Royal Stage i Hillerød og slutter vi turneen af med en koncert i Carl Nielsen Salen i Koncerthuset i Odense.

Koncerterne er støttet af Social- og Ældreministeriet og er et tilskud til kulturstederne efter den lange nedlukning – og skal komme ældre og udsatte borgere til gavn.

Vigtigt at vide om billetter

Danske Seniorer er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage