Tryllefløjten

Begivenhed: Tryllefløjten

Lørdag
04-03-23
15:00

Køb billetter

Opera i børnehøjde: Mozarts elskede Tryllefløjten i en længde, så alle - også børn - kan være med.

Ingen anden opera har fortryllet generationer af børn og voksne som Mozarts udødelige Tryllefløjten.

For at inspirere forældre og bedsteforældre til at lade deres børn opdage musikkens og kunstens verden, præsenterer Den jyske Opera en helt særlig opsætning af Tryllefløjten: med stort orkester og de bedste sangere, men forkortet så den ikke varer længere end en god børnefilm.

Forestillingen præsenterer nuværende og kommende Mozart-fans for alle de berømte melodier. Og som prikken over i’et hentes orkestret op i øjenhøjde, så alle i salen kan opleve glæden ved at skabe den uendeligt smukke musik.

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage