Phillip Faber

Begivenhed: Phillip Faber

Tirsdag
18-01-22
19:00

Køb billetter

Phillip Faber, som du nok ikke har oplevet ham før.

En sjælden aften i sangens tegn med masser af personlige fortællinger.

Phillip Faber øser ud af sin viden og  glæde ved den danske sangskat. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning.

Både sangene, det at synge og ikke mindst følelserne forbundet med sang er omdrejningspunktet, når han sætter sig ved flyglet og går i samtale med livsstilseksperten Anne Glad.

Den danske sang og følelser

Den danske sangskat er enestående. Ingen andre lande har så broget og rig en arv, der bruges og fornyes hver eneste dag.

Phillip Faber vil dele sin kærlighed til den danske sang og give dig et indblik i sin egen historie og liv. Det handler om betydningen af sangen: Hvad gør en sang god? Hvad gør den ved os.

Sangen samlede Danmark

Under coronakrisen i foråret 2020 er interessen for sang vokset. Phillip Faber blev et ikon for sammenholdet med sang. Du kan nu høre, hvordan han oplevede pludselig at stå i midten af det hele i programmerne, der samlede Danmark i en svær tid, hvor alle følelser i befolkningen sad uden på tøjet.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage