Paul Potts

Begivenhed: Paul Potts

Onsdag
30-11-22
20:00

Køb billetter

Med Paul Potts' Christmas Dreams står julen virkeligt for døren. I år har han Gry Johansen med sig på scenen.

For sjette gang får Koncertsalen Alsion glæde af Paul Potts' imponerende stemme til den traditionsrige "Christmas Dreams"-koncert.

I år venter der publikum en helt særlig overraskelse: Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er årets gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere.

Om Paul Potts

De færreste havde troet, at de skulle få benene væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede op i talentkonkurrencen "Brittain's got Talent" og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

Dansk gæstesolist med rejehoppet

Gry Johansen er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Gry begyndte sin karriere som 15-årig i 1980, og hun har flere gange deltaget i det Danske Melodi Grand Prix. Det store gennembrud fik hun i 1983, hvor hun vandt med "Kloden drejer".

Det var her, hun tog de berømte "rejehop" som en del af sangens koreografi. Gry besidder en stor musikalsk bredde og vil til koncerten synge danske klassiske julesange.

Vigtigt at vide om billetter

CSB er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage