Let's Groove

Begivenhed: Let's Groove

Lørdag
16-10-21
20:00

Køb billetter

Do you remember… The 21st night of September... En aften med monsterhits kommer til koncertsalen.

Sådan lyder første linje i Earth, Wind & Fires megahit, September, fra 1978. Men hvad skete der egentlig den 21. september? Hvorfor hedder bandet Earth, Wind & Fire? Og var det noget med et skænderi i turbussen?

Alt dette og meget mere kan du få svar på, når Earth, Wind & Fire-eksperterne Milling & Molbech indtager Alsion med showet “Let’s Groove”. Her deler de ud af deres enorme viden og tager dig med bagom et af historiens mest famøse funk-bands.

Siden Milling & Molbech i starten af 90’erne sendte funk og disco ud via P3s frekvens, har interessen for de to genrer vokset sig så stor, at de efterhånden kan bryste sig af at være de førende eksperter herhjemme. I dag har de en lytterskare på omkring en halv million danskere, der hver lørdag lytter med, når de tager på tur ind i discoens og funkens univers i P4-radioprogrammet, ’FONK! Det er lørdag’.

Siden da har Milling & Molbech været professionelle historiefortællere og musikformidlere. Og nu har kastet sig over et koncept, som vi ikke har set før herhjemme. Live funk-cast, kalder de det. I bund og grund flytter de radioprogrammet ud på en scene med levende publikummer, og i stedet for at spille musikken fra en plade, har de deres helt eget band med til at skabe den fuldendte liveoplevelse.

Showet hedder “Let’s Groove”, og handler i denne runde om bandet Earth, Wind & Fire, et af tidens måske største og mest succesfulde funk-bands. Til at spille numrene har de fået fat i det succesfulde band, Rumors Corner ledet af Jan Glæsel, der stiller op med et 15 mand stort orkester fyldt med blæseinstrumenter, og Bobo Moreno, der sikkert og overlegent agerer vokal.

Det bliver en aften i funkens tegn, et farverigt og formidabelt festfyrværkeri, et inferno af lyde og effekter. Det bliver med garanti et show, man ikke kan sidde stille til!

Vigtigt at vide om billetter

Future Live er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage