Familiejulekoncert

Begivenhed: Familiejulekoncert

Tirsdag
29-11-22
18:30

Køb billetter

Symfoniorkestret er atter klar med en af årets helt store klassiskere: Familiejulekoncerten med stort nissekor.

Ingen jul uden familiejulekoncerten fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Den årlige julekoncert for børn får i år besøg af Katrine Bille, der vil være aftenens vært og solist.

Det er et kendt ansigt, der står foran orkestret. Katrine er blandt meget andet elsket for sin rolle i Lille Nørd, to sæsoner af Ramasjang-programmet "Luk op, Luk i" og sin optræden i Cirkus Summarum.

Den seneste udgivelse fra Katrine Bille er albummet “Jorden rundt med Katrine”, der er fyldt med sange fra hele verden.

Susanne Vibæk Svanekier står i spidsen for orkestret som dirigent. Hun er et stort talent, som er i fuld gang med en lovende karriere. Traditionen tro får orkestret hjælp af nissekor bestående af børn fra skoler fra Sydslesvig, Syd- og Sønderjylland.

Dirigent: Susanne Vibæk Svanekier
Solist: Katrine Bille

Nissekor: Skolebørn fra Sydslesvig samt Syd- og Sønderjylland

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage