Vibeke Drevsen Bach

Begivenhed: Vibeke Drevsen Bach

Tirsdag
29-08-23
16:00

Køb billetter

Tag med på en rejse fra Jorden til Månen.

Oplev et unikt foredrag der, i kombination med en indlevet teaterfortælling, der får10’øren til at falde, hjertet til at åbne sig og hårene til at rejse sig.

Mærk hvordan demens kan opleves, “set inde fra”, og fornem hvad det kræver af os som omverden, hvis velbefindende skal blive en mulighed på den store rejse til månen, der er en udfordrende neurologisk, fysiologisk, social og åndelig proces.

Fortællingen illustrerer på smukkeste vis, hvilken forskel det gør for “livsoplevelsen”, når omverdenen forstår rejsen, tør rejse med ind i den rum-rejsendes forunderlige verden og virkelighed og være i relationen på dennes præmisser.

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Kommune, Omsorg og Udvikling er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage