Søværnets Tambourkorps

Begivenhed: Søværnets Tambourkorps

Torsdag
31-10-24
19:00

Køb billetter

Søværnets Tambourkorps fejrer 60 års jubilæum sammen med Sønderborg Garden. De spiller sammen og hver for sig i en forrygende koncert.

Søværnets Tamburkorps har i år 60-års jubilæum. Det fejrer korpset året igennem med koncerter og parader i hele landet. Nogle af koncerterne sker med lokale bygarder. Og 31. oktober er turen kommet til Sønderborg.

Til koncerterne spiller tambourkorpset og garden både hver for sig og sammen. Mange af tamburkorpsets musikere har nemlig rødder i bygarderne og er rundet af deres barn- og ungdomsår der.

- Dette omhandler bl.a. dannelse, udvikling og viljen til hele tiden at udvikle sig musikalsk. Dette håber vi også på, at vi med disse sammenspilskoncerter kan være med til at videreføre, og dermed inspirere de nye gardister, til at videreføre drømmen om at blive fremtidens musikere, skriver Søværnets Tambourkorps.

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Garden  er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage