Sebastian Solo

Begivenhed: Sebastian Solo

Fredag
27-09-24
20:00

Køb billetter

Sebastian klar igen  - denne gang alene på scenen som solisten - trubaduren med guitar og sange som så ofte før.

Sebastian har i over 50 år beriget Danmark med et hav af sange. Han favner hele spekret. Hans sange er sjove, alvorlige og poetiske. Glæd jer til de nyere og gamle hits, det eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum, der gør Sebastians “Trubadurens aftentur” til en ganske særlig oplevelse.

Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre.

Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også
numre som Rose, Måske ku’ Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og nyere sange såsom Hjerterdanser og Pludselig.

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Vigtigt at vide om billetter

Kaika Music er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over to kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Tilbage