Se Venedig og dø

Begivenhed: Se Venedig og dø

Torsdag
14-03-24
19:30

Køb billetter

En hyldest til toppen af poppen i 70’erne

I Se Venedig og dø kan man se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske 70’er hits fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Lone Kellermann, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl.

Samtidig kommer vi bag scenen og hører historierne om, hvad der egentlig skete dengang i 70’erne, hvor kampen mellem Gasolin og Shu-Bi-Dua om tronen var hård og bitter.

En aften med masser af god musik og historier, der vil berøre publikum - og mon ikke det ender i den helt store fællessang?

Medvirkende: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Rikke Lillevang m.fl.
Dramatiseret af Michael Bentholm
Instruktion: Rikke Lillevang
Kapelmester: Niels Rahbech
Producent: MusicalDanmark

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage