Piaf - the show

Begivenhed: Piaf - the show

Fredag
08-03-24
19:30

Køb billetter

Oplev nogle af Piafs mest elskede sange i en original opsætning med harmonika, violin, kontrabas, klaver og percussion i ægte parisisk ånd.

Vi tager dig med på en rejse i Piafs liv gennem hendes sange.

Piaf blev født under Første Verdenskrig i Paris i 1915 og blev forladt af sine forældre. Faderen drog i krig i 1916 og efterlod hende hos hendes farmor, hvor hun voksede op på et bordel.

Som 14-årig overlevede hun ved at synge i gaderne i Paris, indtil hun bliver opdaget af en agent som opbygger en karriere for hende som en anerkendt sanger i Paris og siden hen i udlandet.

Piaf bliver fremført af sopran/ mezzo Sofia Warden-Bigom

Sofia er født i Danmark og opvokset i de franske Pyrenæer. Som 15-årig flytter hun til Danmark for at følge musikken og markerer sig som en talentfuld ung sanger som 17-årig, da hun vinder Ross Teigan klassisk legat i 2012, 1. prisen i Unge spiller klassisk i Midtjylland i 2014.

Sofia Warden-Bigom har modtaget undervisning af Gitta Maria Sjöberg, Eva Johansson og coaches Jarowlasw Kalliski, Ulrich Stærk, Christian Westergaard, Thomas Darelius samt, deltaget ved Birgit Nilson masterclass i 2021 med Miah Person.

Sofia Warden-Bigom har optrådt i Danmark, Sverige, Island, Tyskland, Italien, Frankrig såvel som England som både opera og oratoriesolist.

Hun har sunget Tryllefløjtens 1. dame af W.A Mozart , Dido fra H.Purcell Dido og Ænnaes og Don Giovannis Donna Anna af W.A Mozart med Ensemble Orquestra i England, Liden Kirsten i J.P.E Hartmanns Liden Kirsten med Opera Nordsjælland og Bastienne i W.A Mozart Bastien und Bastienne på HC Andersen Festivalen samt sopranpartiet i Dvorac' D-dur messe i Pauluskirken Basilica San Paulo fuori le Mura.

I 2024 ser hun frem til at synge Marzelline i Operafabrikkens Fidelio af Beethoven i Sverige, sopran i Petite messe Solenelle af Rossini i Danmark samtidig med at færdiggøre sin master på Stockholms University of Arts (tidligere Stockholms Operahögskole) med støtte fra støtte fra den Bømske Fonde, Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Feldenthus legatet.

Værd at vide om billetter

Scandinavian Concert & Tour Promotion er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

 

  • Eksterne links

Tilbage