Paluch & Momme Live

Begivenhed: Paluch & Momme Live

Lørdag
22-02-25
15:00

Køb billetter

Kom med til Jorden rundt med Paluch og Momme Live.

De to gæve og morsomme nordjyder tager publikum med bag kulissen på deres utrolige rejseunivers, som har budt på massevis af vanvittige oplevelser og udfordringer undervejs.

Barndomsvennerne Paluch og Momme har gennem de sidste godt fire år rejst verden tyndt. Imens har de opbygget en populær YouTube-kanal med over 170.000 følgere. De følger trofast de utrolige oplevelser, drengene har rundt om på kloden.

Nu er det endelig tid til, at du kan høre alle de vilde bagom-historier og se aldrig offentliggjort videomateriale. Hvordan lever man overhovedet af at rejse? Hvad er det mest sindssyge, Paluch og Momme har set? Hvor skal man ikke tage hen?

Få svar på dét og hør mange flere røverhistorier.

Det er mulig at få taget et billede med Paluch & Momme efter showet.

Vigtigt at vide om billetter

All Things Live er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage