Nul Stjerner

Begivenhed: Nul Stjerner

Torsdag
23-02-23
20:00

Et underholdningsshow for hele familien.

Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed.

Under mottoet ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande i jagten de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt

Der diskes op med røverhistorier og i får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.

Ikke anbefalet til børn under 4 år.

Jan Elhøj

Har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i radio, herunder Radio 24/Syv, hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul. Han er ligeledes kendt fra Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt.

Morten Kirckhoff

Er fotograf, har rejst i mere end 100 lande og er medlem af Eventyrernes Klub. Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten og Jan udgivet seks bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden. De mange rejser er fundamentet til deres seersucces Alt Forladt og Nul Stjerner på DR2.

Vigtigt at vide om billetter

Microphone er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage