Now and then: The Beatles

Begivenhed: Now and then: The Beatles

Fredag
24-01-25
20:00

Køb billetter

Nyd en tidsrejse gennem Beatles' magiske univers med hyldestkoncerten "Now And Then".

Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles' toner dybt forankret i deres hjerter.

Beatles Revival lover at fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles' legendariske hits. Fra "Yesterday" og "Let It Be" til "Twist and Shout" og "A Hard Day's Night” - koncerten tage sine fans med på en følelsesladet rejse gennem musikhistorien.

Oplev den tidløse magi og genoplev øjeblikkene fra fortiden med Beatles Revival, der formår at fange den autentiske ånd og sjæl af Liverpool's fab four. Det bliver en aften fyldt med nostalgi, glæde og fællesskab for alle, der elsker Beatles' uforglemmelige lyd.

Vigtigt at vide om billetter

Live Oplev er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage