Niels Krøjgaard

Begivenhed: Niels Krøjgaard

Onsdag
06-09-23
19:00

Køb billetter

Svindlerne er over alt. Hvordan og hvorfor bliver de ved med at lykkedes?

Det bliver lærerigt og underholdende, når Niels Krøjgaard tager publikum med ind i svindlerens psykologi. Bliv klædt på til at kunne afsløre snyd.

Hvordan og hvorfor bliver vi snydt?

Svindel på nettet tiltager kraftigt. Kryptovaluta. Romance scams. Svindlerne vil have vores penge, og de lykkedes hyppigere, end vi går og tror. Hvorfor er vi så nemme at narre. Og kan alle blive snydt?

Niels Krøjgaard går på ekspedition i den menneskelige hjerne. Han viser, hvor nemt vi alle kan blive snydt. Du får også indsigt i forskellige svindelmetoder, så du i fremtiden kan genkende dem og undgå dem. Og så vil han skabe forståelse for, hvorfor det er så svært for ofrene at komme ud af kløerne på svindlerne.

Der er svindlere overalt

Med Niels Krøjgaards viden bliver du klædt på til at kæmpe imod, så du undgår at falde i en af de mange fælder, som bliver lagt for dig. Viden er nemlig det vigtigste våben mod svindlere.

Det hele bliver leveret med humor, glimt i øjet og live-eksempler på scenen, så der er lagt op til en underholdende og afslørende aften i Niels Krøjgaards selskab.

Psykologisk entertainer og en moderne Sherlock Holmes

Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle.

ed mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist hundredevis af politifolk, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.

Niels Krøjgaard bliver benyttet som fagekspert, når politiet og tv har brug for udtalelser om professionelle svindleres metoder.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Tilbage