Morten Münster og ham den anden

Begivenhed: Morten Münster og ham den anden

Søndag
10-11-24
11:00

Køb billetter

Youtuberne springer atter ud af skærmen og ind på scenen med en koncertfuld fest.

Glæd jer til en dag fyldt med hits, humor og en eksklusiv chance for at møde youtube-stjernerne personligt.

Morten Münster, Danmarks største youtuber, og ham den anden, alias Tobias Madsen, har slået sig sammen for at skabe et nyt spektakulært show, der vil forbløffe og underholde alle.

Morten Münster behøver ingen introduktion blandt målgruppen: Han bringer smil på folks læber med sine over 4,5 mio. månedlige visninger på YouTube.

Men hvem er så "ham den anden"? Tja, godt spørgsmål! Tobias Madsen er måske ikke Danmarks største youtuber, men
han er uden tvivl en af de mest underholdende og charmerende personligheder, producere, sangskrivere, jokemagere, som mange kender fra nogle af Danmarks vanvittigt sjove – og mest sete – videoer på YouTube. 

Glæd jer til...

• En koncertfuld fest med Morten Münster og ham den andens største hits og overraskende humoristiske talenter
• En festlig atmosfære med masser af sjov, interaktion og latter – som helt sikkert vil blive en mindeværdig dag for hele familien og vennegruppen
• Uimodståelig charme og skøre påfund (vi lover, det bliver storslået)

Tag hele familien, bedsteforældre, venner og veninder med til en uforglemmelig dag, hvor musik og sjov forenes i en perfekt symfoni.

Meet n’ Greet: Mød dem efter showet!

Det fortsætter efter showet. Her har fans en sjælden chance for at møde Morten Münster og Tobias Madsen personligt. Der venter nemlig en eksklusiv meet n’ greet, hvor man kan tage billeder og dele øjeblikke med YouTube-legenderne selv. En oplevelse, der lige sætter prikken over i'et.

Vigtigt at vide om billetter

Live Oplev er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage