Mordets melodi

Begivenhed: Mordets melodi

Mandag
11-03-24
19:30

Køb billetter

Tør du lukke øjnene? Kan man se et hørespil?

Er du til gys, grin og krimi? Eller bare nysgerrig efter at se, hvordan lyde bliver skabt i hørespil og film. Så skal du se denne forestilling!

Vi er med i studiet, hvorfra man udsender hørespillet Mordets Melodi. Hvis du tør lukke øjnene under forestillingen, så er det en rendyrket gyser, men hvis du vælger at se forestillingen, så er den både uhyre morsom og uhyggelig. Fire skuespillere lægger stemmer til i alt 30 forskellige karakterer.

Det oprindelige hørespil skabte gys og rædsel og endnu mere uhyggeligt blev det, da det i 1944 blev filmatiseret med Bodil Ipsen.

Der er introduktion til forestillingen kl. 19.00 i teatersalen

Forestillingen varer ca. 80 minutter og spiller uden pause

Medvirkende: Susanne Breuning, Line Kruse, Sune Svanekier og Nicolaj Cornelius
Manuskript: Tavs Neiiendam
Instruktion: Jakob Fauerby
Producent: Cornelius' Teaterselskab

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage