Love me Kenter

Begivenhed: Love me Kenter

Tirsdag
17-09-24
19:30

Køb billetter

En musikalsk forestilling i lyst og nød med Tommy Kenter.

Glæd jer til en blanding af vidunderlige sange og skønne sketches. En forestilling om ægteskabet i forskellige stadier af harmoni og gru. Kort sagt – en forestilling i lyst og nød.

LOVE ME KENTER med AnnMari Max Hansen og Tommy Kenter er en forrygende forestilling med musik, komik og alvor, måske som et alternativ til de unges stand-up, og med et kig ind i mere modne relationer.

Underholdende – og med stof til eftertanke. Det hele bliver krydret med musikalsk ledelse ”på alle tangenter” af de to erfarne musikere Jens Krøyer og Esben Just.

Medvirkende: Tommy Kenter, AnnMari Max Hansen, Jens Krøyer, Esben Just
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Tekst: AnnMari Max Hansen, Tommy Kenter og Finn Søeborg
Komponist: Aage Stentoft, Ray Henderson, Charlie Chaplin m.fl.

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage