Leaning Tree

Begivenhed: Leaning Tree

Torsdag
03-04-25
19:30

Køb billetter

Samtidsdans og symfonisk musik i smuk forening

Dansk Danseteater og Copenhagen Phil i et unikt samarbejde, hvor der leges med illusionen om, hvad der er virkeligt og hvad der er kunstigt. Kontrasten mellem det ydre liv og det indre liv gennemsyrer koreografi, scenografi og musik.

Foran en væg ser vi karakterernes polerede facade med inspiration fra den verdensberømte danske maler, Vilhelm Hammershøjs karakteristiske og dragende billeder, mens vi bag væggen oplever teatermagien og karakterernes sande følelser. Danserne indgår i en scenografi, hvor slowmotion og fascinerende tricks bryder fysikkens love. I samme ånd skabes der et nyt symfonisk værk, der er overraskende og gribende.

Bag forestillingen står den visuelt appellerende koreograf, brasilianskfødte Fernando Melo og Danmarks nye, stærke kompositoriske stemme, Signe Lykke, i samarbejde med Copenhagen Phil.

Der er introduktion kl. 19.00

Medvirkende: Dansere fra Dansk Danseteater
Koreograf: Fernando Melo
Komponist: Signe Lykk
Producent: Dansk Danseteater

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage