Kandis

Begivenhed: Kandis

Tirsdag
05-11-24
19:30

Køb billetter

KANDIS har i januar måned 2024 med stor publikumssucces fejret sit 35 års-jubilæum med en række koncerter rundt i landet. Derfor tager det folkekære orkester en tur mere i efteråret - og det bringer gruppen til Sønderborg Teater.

Publikum får lejlighed til at høre alle de største KANDIS-hits gennem tiden, knyttet sammen med anekdoter og sjove historier fra en fantastisk karriere sunget og fortalt af frontmanden i KANDIS Johnny Hansen, som sammen med resten af KANDIS vil give publikum en forrygende oplevelse.

Det vil være med KANDIS på scenen, som med godt humør og musikalsk præcision vil servere en lang række perle hits, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til ”Det´ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år. Alle sange som er blevet en del af alle danskeres musikalske DNA.

Af samme årsag er KANDIS også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin Plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkester besidder og har.

Det er en siddende koncert.

Om KANDIS

KANDIS har også gennem hele karrieren været det orkester med den længste tourné, som aldrig har været afbrudt og derfor er KANDIS også med rette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

Så det bliver et helt overflødighedshorn af gode KANDIS sange, festligt serveret for publikum, som kan glæde sig, når KANDIS indtager scenen.

De er med på scenen

I 2024 er KANDIS: Johnny Hansen – lead vokal og guitar, Ole Svendsen – bas og vokal, Jens Erik Jensen – keyboards og vokal, Frank Thøgersen – trommer og vokal samt Mads Hyldahl – lead guitar og vokal.

Vigtigt at vide om billetter

MusikEvent ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage