Hallo!

Begivenhed: Hallo!

Mandag
31-03-25
19:00

Køb billetter

Teater og ny-cirkus smelter sammen i et magisk rum og bliver til en poetisk familieforestilling

Hallo! er en forestilling om alt det, der kan ske, når vi møder hinanden med nysgerrighed: „Hvad nu hvis jeg gik hen til det dér menneske og sagde…: Hallo!“?

Den folkekære skuespiller Søren Hauch Fausbøll og den prisbelønnede nycirkusartist Sunniva Byvard blander kunstarter i en fysisk forestilling uden ord. I Søren og Sunnivas legende univers bliver to mennesker ved med at møde hinanden og omgivelserne på nye måder, og der opstår kraftfulde og skrøbelige situationer, der udfordrer vores forståelse af verden.

Hallo! rummer en hjertelig og ærlig humor i et unikt udtryk, der kan forstås intuitivt og umiddelbart i mødet med en overflod af krop, magi og uforudsigelighed. Hallo! er en hyldest til barnet i os alle og henvender sig til hele familien.

Af og med: Søren Hauch-Fausbøll og Sunniva Byvard
Scenograf: Bine Jo Mortensen
Produktion: Folketeatret

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage