En lille nisse rejste

Begivenhed: En lille nisse rejste

Fredag
06-12-24
16:00

Køb billetter

Juleeventyr for hele familien.

Nissen Theo på 120 år er ikke som de andre nisser. Han kan ikke finde ud af noget og tror ikke han nogensinde bliver god til noget.

Lillejuleaften bliver et stort maleri af hans bedstemor pludselig levende og det fortæller Theo, at han skal opsøge verdens største mand. Han kan nemlig lære alle at blive til noget stort. Theo begiver sig afsted på en lang rejse, hvor han møder mange forskellige væsener. Ved mødet med dem lærer han, at han ikke skal lade sig påvirke af, hvad andre gør og opnår.

Til sidst kommer han til havet, hvor Nordpolens is stopper. Han kigger ned i det store hav og ser for første gang sit eget spejlbillede og får en fornyet tro på sig selv og en glæde ved livet.

Egnet for børn fra 4 år
Varighed 45 minutter

Medvirkende: To skuespillere
Manuskript og instruktion: Christian Bergman
Musik: Daniel Vognstrup
Produktion: Teater Next

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage