Eks-mænd

Begivenhed: Eks-mænd

Fredag
03-02-23
19:30

Ulige midaldrende mænd leger bedst. Eller gør de?

Suk! En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø i sikkerhedskontrollen. Du plajes af tømmermænd. Flyet er aflyst. Og du render du mindsanten også ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! Det er nemlig, der stak af med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles på nær rygproblemer, manglende stedsans, en ekskone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Om forestillingen

Forestillingen varer 1 ½ time og spiller uden pause

Komedie af René Vase og Jannik Fuglsang
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard
Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang
Scenografi: Kirsten Brink
Produktion: Folketeatret

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage