De urørlige

Begivenhed: De urørlige

Mandag
11-11-24
19:30

Køb billetter

En af verdens bedste feel-good komedier med Preben Kristensen i hovedrollen.

Driss, der er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto, søger ansættelse som hjælper hos Phillipe, som er mangemillionær og bor i Paris’ fineste kvarter. Phillipe er lam fra halsen og ned efter en alvorlig ulykke. Driss, der helst vil forblive på kontanthjælp, søger modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han plejer.

Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham.

I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige baserer sig på en sand historie og udkom som film i 2011. Den blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.
Manuskript: Eric Toledano og Olivier Nakache
Dramatisering og instruktion: Kim Bjarke
Dramaturgi og oversættelse: Ninette Mulvad
Producent: Folketeatret

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage