Dancing Queen Tour

Begivenhed: Dancing Queen Tour

Lørdag
08-02-25
20:00

Køb billetter

Glæd jer til at synge med på ABBAs legendariske hits.

Så er der fejring af et band, hvis musik har stået tidens prøve og stadig formår at forene mennesker gennem glæde og musikalsk ekstase.
Træd ind i ABBAs fortryllende verden og lad musikken tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem pophistorien.

ABBAs hits har været soundtracket til mange liv. Der er noget for alle, der elsker ægte popperler og uforglemmelige melodier. For alle, der elsker ABBA er denne begivenhed en enestående mulighed for at blive nedsænket i den elektriske atmosfære og genopdage den svenske gruppes magi.

Om ABBAcz

Glæd jer til ABBAcz. På scenen står otte energiske artister. Udover de klassiske ABBA-medlemmer inkluderer ABBAcz også en bassist, en trommeslager og to korvokalister. Dette show er intet mindre end verdensklasse, og her kan du både lytte, synge med og lade dig rive med af rytmerne, når ABBAcz indtager scenen.

Vigtigt at vide om billetter

Live Oplev er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage