Copenhagen Drummers

Begivenhed: Copenhagen Drummers

Fredag
31-01-25
20:00

Køb billetter

Copenhagen Drummers er tilbage med et brag i Sønderborg.

Der er nu gået to år med hårdtslående træning i øvelokalet. Så de fire powerplayers fra Copenhagen Drummers er tilbage og klar til at ramme Sønderborg Teater med sit nye, smittende show.

Glæd dig til Energy Tour. Det bliver vildt, overraskende og sprængfyldt med energi, som du aldrig har oplevet det før – men bare kan forvente af Copenhagen Drummers.

Om Copenhagen Drummers

Copenhagen Drummers har i mere end et årti finpudset deres shows, evner og udtryk til perfektion. De har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland, solgt over 100.000 billetter og optrådt ved store tv-begivenheder, såsom Talent, Eurovision, HKH Kronprins Frederiks’ 50-års fødselsdag og mange flere.

Takket være de fire trommeslageres evigt kreative tilgang og unikke håndværk kan du forvente et innovativt show, der byder på ny musik, skarpe koreografier, spektakulært lysshow og flirten med alverdens elementer.

Vigtigt at vide om billetter

Copenhagen Drummers er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage