Comkean: Skærmtid

Begivenhed: Comkean: Skærmtid

Lørdag
25-03-23
17:00

Køb billetter

Youtube-fænomenet Comkean uforsker det store spørgsmål: Hvad sker der, hvis alles skærmtid pludseligt forsvandt? Altså, også de voksnes?

Skærmtid er et begreb, som de fleste børn i dag kender til. Mange af dem bruger deres skærmtid på netop at se ComKeans videoer på YouTube.

Men hvad ville der ske, hvis alles skærmtid en dag forsvandt? Også de voksnes! Det udforsker ComKean på scenen, hvor der spilles computer og musik samt laves sjov. Hele salen må hjælpe med at redde Skærmtid – ellers er det måske slut med YouTube?

Med mere end 185.000 abonnenter og over 220 millioner visninger er YouTuberen ComKean en af de allerstørste i Danmark. Og han er tilbage på de store scener i 2023 med sit helt nye liveshow: Skærmtid!

Showet varer godt80 minutter og er for fans af ComKeans videoer i alle aldre. Også forældrene!

Vigtigt at vide om billetter

Microphone er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage