Comkean

Begivenhed: Comkean

Torsdag
13-02-25
14:00

Køb billetter

ComKean er klar med sit hidtil største show,Youtuber.

Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. ComKean ER det.

Han er youtuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet. Men det er ikke nemt at være youtuber i dag: Nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt. Det betyder, at ComKean mister alle sine abonnenter. Kan publikum mon hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube? Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?

“YouTuber" markerer ComKeans tredje one-man show. Det byder på noget for fans i alle aldre, inklusiv forældre, der med garanti også kommer til at få en fest.

Dette show er en dynamisk fusion af gaming, teater og stand-up comedy. Det garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager Sønderborg Teater.

Selv siger Comkean:

- Jeg glæder mig helt vildt! Alle børn vil være YouTubere i dag. Men hvad hvis YouTube i virkeligheden ikke var det, som vi troede? Måske skal vi stoppe det, før det er for sent. Jeg ser så meget frem til at tage på landevejen igen, og præsentere mit største show nogensinde for børn, unge, og deres forældre. Det her show bliver noget ud over det sædvanlige. Det bliver sindssygt fedt.

Showet inviterer publikum til at spille en aktiv rolle, hvor de måske endda kan hjælpe med at redde ComKean – og YouTube selv. Med masser af sjov, larm og interaktion er "YouTuber" designet til at være en oplevelse, hvor hele familien kan samles og nyde et show fyldt med underholdning.

Vigtigt at vide om billetter

Microphone Entertainment er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over to kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Tilbage