Björk

Begivenhed: Björk

Torsdag
19-01-23
19:30

Intens og poetisk dans til musik af Björk.

Multikunstneren Björk forener stemme, lyd, musik, bevægelse og æstetik til et samlet univers, som inspirerer generationer af musikere og kunstnere. Hendes mangefacetterede musikkatalog står i dag som et af de mest succesfulde i den eksperimenterende genre.

Danseforestillingen Björk består af to unikke forestillinger af koreograferne Gunilla Lind og Dolly Sfeir, som på hver deres måde dykker ned i 12 udvalgte musiknumre fra Björks repertoire.

Marie Højlund, kendt fra bandet Nephew, har skabt lyduniverset til forestillingerne. Danske Gunilla Linds værk er et stærkt, visuelt udtryk, hvor kærligheden og dens væsen vil være udgangspunkt med store pompøse følelser og hjertesorgen, som ofte følger med.

Amerikansk-libanesiske Dolly Sfeirs værk er fortællende og farvet med animerede figurer gennemsyret af hendes mellemøstlige kultur. Det dyrker temaerne mekanisk og præfabrikeret vs. det vilde og utæmmede.

Om forestillingen

Moderne dans koreograferet af Gunilla Lind og Dolly Sfeir
Medvirkende: Holstebro Dansekompagni
Musik: Björk
Dramaturgi: Sosha Teperowska
Komposition og lydunivers: Marie Højlund
Scenografi: Åsa Gjerstad
Produktion: Holstebro Dansekompagni

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage