Askepot

Begivenhed: Askepot

Søndag
24-11-24
19:30

Køb billetter

Rossinis opera i ny fortolkning

Er du operafan eller blot nysgerrig på genren, så får du her en klassisk opera i en utraditionel, ny og sprudlende opsætning med professionelle operasangere.

I forestillingen oplever vi en sand kvindefrigørelse. Askepot udvikler sig fra en ung kvinde under slavelignende forhold med to onde søstre, en grisk og begærlig far, en blid og forstående filosof og en verdensfjern og drømmende prins til at blive den tindrende frigjorte prinsesse. Det kan dårligt blive mere eventyragtigt. Vejen dertil er ikke uden forhindringer, men til gengæld stærkt underholdende.

Som et ekstra kuriosum oplever vi Det Kongelige Teaters tenor Niels Jørgen Riis springe ud i et nyt rollefag som en af de onde søstre.

Scenografien er nutidig, i en forenklet og stilistisk form. Operaen synges i en ny dansk oversættelse.

Opera af Gioachino Rossini
Medvirkende: Josefine Andersson, Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Frederik Rolin, Guido Paevatalu, Petter Moen, Hans Lawaetz.
Kapelmester: Leif Greibe med trio bestående af klaver, violin og klarinet
Instruktion og scenografi: Guido Paevatalu
Produktion: guidOpera

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage