Anne Franks Dagbog

Begivenhed: Anne Franks Dagbog

Torsdag
16-01-25
19:30

Køb billetter

Koncertfortælling med Nis Bank-Mikkelsen

En af de mest læste bøger i verden, og et af de vigtigste vidnesbyrd om udslettelsen af Europas jøder under 2. Verdenskrig. I koncertfortællingens udvalgte tekstafsnit møder vi den både jublende og fortvivlede Anne. Tilsvarende har musikken– koraler af J.S. Bach og traditionelle klezmer-numre – både jubelen og fortvivlelsen i sig!

Anne Franks far, den eneste overlevende i familien, var den første, der læste hendes dagbog. Nis Bank-Mikkelsen læser dagbogen, som var han den første.

Koncertfortællingens to musikere tager udgangspunkt i den gamle opfordring: at gøre musikken til en ordløs sang, en musik der har gjort sig fri af ordene, og som blot jubler og græder. Klezmermusikken var jødernes musik og trøst før 2. verdenskrig og som sådan forbundet med jødernes historie.

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage