Andrea Elisabeth Rudolph

Begivenhed: Andrea Elisabeth Rudolph

Onsdag
09-10-24
19:00

Køb billetter

Find styrke og gennemslagskraft i din sårbarhed

Kom og oplev Andrea Elisabeth Rudolphs inspirerende fortælling om at omdanne sårbarhed til styrke. Med afsæt i hendes personlige erfaringer med modgang – herunder hendes brystkræftforløb, har Andrea de seneste år gjort sig til fortaler for at nedbryde tabuer og give håb, når livet er allerværst.

I foredraget sætter hun fokus på, hvordan vi kan og bør anvende vores sårbarhed som styrke, og bruge vores udfordringer som kilde til mod og drivkraft i vores liv.

Andrea Elisabeth Rudolph er stifter af hudplejebrandet Rudolph Care, foredragsholder og tidl. tv-vært. Glæd dig til en aften med stor autentisitet, power og hjertelighed. Efter foredraget er der rig mulighed for spørgsmål og debat.

Vigtigt at vide om billetter

LOF Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over to kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Tilbage