Ann E. Knudsen

Begivenhed: Ann E. Knudsen

Mandag
26-08-24
19:00

Køb billetter

Nu kan du opleve opfølgeren til det populære foredrag Værd at vide om mænd og kvinders hjerner. Glæd dig til at motionere lattermusklerne, få resultater fra den nyeste forskning og endnu flere myter og facts om mænd og kvinders hjerner.

Skrumpehjerner, kønsforskelle og den langtidsholdbare hjerne.

Nogle myter om mænd og kvinder trænger til revurdering, mens andre kan nøjes med en afstøvning. Men uanset hvad, så har den nyeste hjerneforskning frembragt interessante resultater, som kan gøre os klogere på, hvad der i grunden foregår.

Hvorfor kan der være stor forskel på, hvordan vi opfatter samme budskab?
Hvorfor husker vi noget og glemmer andet?
Er det sandt, at vores hjerner skrumper og mænds hurtigere end kvinders?
Hvorfor kan der være langt mellem følelse og fornuft?
Hvorfor mener mænd, at kvinder snakker meget - gør kvinder det?
Kan vi gøre noget for at få en langtidsholdbar hjerne?

Hver gang vi bliver en smule klogere på os selv, er der meget i hverdagen – hjemme og på arbejdet – som bliver lettere at udholde.

Kom og få nogle af svarene, bliv provokeret og bliv klogere på hjerner og kønsforskelle og - ikke mindst - få et godt grin undervejs.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Tilbage