Koncertsalen Alsion må ikke selv arrangere koncerter. Det er en sal, man lejer. Derfor vælger hver enkelt arrangør selv sit billetsystem - og sætter selv til salg.

Koncertsalen Alsion formidler informationer om arrangementet, men sælger ikke billetter. Det er derfor ikke muligt at købe billetter i koncertsalen, med mindre en arrangør beder om en bemanding af billetlugen på dagen for arrangementet.

Du får derfor hurtigst og bedst besked om billetsalget, hvis du henvender dig direkte til arrangøren eller den billetudbyder, som arrangøren har valgt.

De fleste arrangementer sættes til salg på enten billetten.dk eller ticketmaster.dk. Har du brug for personlig, fysisk betjening, er der mulighed for personlig, lokal hjælp her:

Billetten.dk
Billetter til forestillinger sat til salg på www.billetten.dk kan enten købes via internet-adressen www.billetten.dk / www.sonderborgbilletten.dk eller ved henvendelse til ét af følgende billetsalgssteder:

Sønderborg Turistkontor
Perlegade 50
6400 Sønderborg
Tlf. 74 42 35 55

Billetten kundecenter 
Tlf. 70 20 20 96

Ticketmaster 
Billetter til forestillinger sat til salg på www.ticketmaster.dk kan købes via internet-adressen www.ticketmaster.dk eller ved henvendelse til ét af følgende billetsalgsteder:

Sønderborghus
Løngang 1
6400 Sønderborg
Tlf. 7442 2601

Sønderborg Turistkontor
Perlegade 50
6400 Sønderborg
Tlf. 7442 3555

Ticketmaster kundecenter
Tlf. 70 15 6565

Pladser til kørestol

Drejer det sig om køb af pladser til kørestole, skal der ske direkte henvendelse til den pågældende billetudbyder. Enhver billetudbyders kontaktinformation fremgår i bunden eller toppen af billetudbyderens hjemmeside.

Nogle gange har arrangøren valgt, at kunder kan vælge en kørestolsplads, når de vælger billetter. Det vil fremgå af den pågældende billetudbyders hjemmeside.