Vitello

Begivenhed: Vitello

Onsdag
16-02-22
16:00

Køb billetter

Musikforestilling for hele familien i vinterferien

Vitello er kendt af de fleste børn fra Kim Fupz Aakesens populære bøger om drengen med det mærkelige navn.

Vitello hedder Vitello, fordi hans mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung, og vist nok også meget smuk.

Men nu bor Vitello og hans mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen leder Vitello efter en far, han kan vise frem for sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William.

I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel? Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig, hvor han er.

Egnet for børn fra 5 år Varighed 70 minutter

Familieforestilling af Gunvor Reynberg på basis af bøger af Kim Fupz Aakesen

Medvirkende: Asbjørn Agger, Gunvor Reynberg, Camilla Lohmann, Rasmus Haxen
Instruktion: Louise Schouw
Komponist: Lars Fjeldmose
Produktion: Louise Schouw Teater

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage