Two lions and a castle

Begivenhed: Two lions and a castle

Onsdag
23-02-22
19:30

Køb billetter

Satirisk, skæv og grotesk – om tilblivelsen af det perfekte show.

Den virtuose og charmerende israelske koreograf Roy Assaf, som er en mester i at forene det vanvittige med det alvorlige, har i samarbejde med Dansk Danseteater skabt en forestilling, der placerer sig i et genrefelt mellem dans og performance.

Two Lions and a Castle er en ironisk kommentar til det at lave scenekunst. I forestillingen møder vi en række vidt forskellige skæbner, og snart tegner der sig et potpourri af små satiriske nedslag inspireret af koreografens iver efter at skabe den ”perfekte forestilling”.

Roy Assafs forestillinger har et stærkt teatralsk præg, et effektfuldt fysisk udtryk og en naturlig indlevelse, hvilket alt sammen har gjort ham til en af Israels mest efterspurgte koreografer med forestillinger på nogle af verdens største teatre.

Forestillingen indeholder engelsk tale

Der er introduktion til forestillingen kl. 18.30

Moderne dans og performance

Medvirkende: Dansk Danseteater
Koreografi: Roy Assaf
Musik: Mikkel Larsen
Ord: Roy Assaf, Jessica Lyall, Ariel Freedman
Scenografi: Raphael Frisenvænge Solholm og Roy Assaf
Produktion: Dansk Danseteater

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage