Tour de chambre

Begivenhed: Tour de chambre

Fredag
26-11-21
19:30

Køb billetter

Ny dansk litteratur på scenen - om venskab, forelskelse og begær

Tour de Chambre - bygget over Tine Høegs succesroman af samme navn - handler om Asta, der er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, da hun får en invitation til en mindehøjtidelighed for en af ungdomsvennerne, August, der døde 10 år tidligere. Minderne vælter op i hende om tiden på kollegiet og om dengang Asta var hemmeligt forelsket i August, som var hendes bedste veninde Mais kæreste.

Asta begynder forfra på romanen og skriver sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død.

Det hele begynder at komme tæt på igen, og nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under hende og Mais venskab.

Forestillingen spiller uden pause

Skuespil efter roman af Tine Høeg, dramatiseret af Tine Høeg

Medvirkende: Olivia Joof, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og musiker Siv Øyunn Kjenstad
Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo
Scenograf: Astrid Lynge Ottosen
Produktion: Det Kongelige Teater

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage