Tilløkke Otto

Begivenhed: Tilløkke Otto

Torsdag
30-09-21
18:00

Køb billetter

En hyldest til Otto Brandenburg - med rigtig værtshusstemning.

For at slå stemningen an starter aftenen med fællesspisning – skibberlabskovs med tilbehør. Både spisning og koncert foregår på teatrets scene.

Efter spisningen er vi til koncert med Otto Brandenburg i skikkelse af Jesper Lohmann. Og her kan alt ske. Scenen er sat. Det hårdtprøvede lille orkester står klar og publikum sidder på deres pladser. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkestret går i gang, og så – der står han pludselig med sit drengede smil: ”Godaften – godt at se jer”.

Men hvem er han egentlig, Otto Brandenburg? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham, så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdspuma til engleblid storcharmør på ingen tid? Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne, han gav liv og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

Teaterkoncert med Otto Brandenburgs musik, idé og manuskript: Jesper Lohmann

Medvirkende: Jesper Lohmann & Mathias Grove Madsens kvartet
Instruktør: Susanne Breuning
Produktion: J MAN Entertainment og Folketeatret,

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage