Thomas Rathsack

Begivenhed: Thomas Rathsack

Tirsdag
21-09-21
19:00

Køb billetter

Mød forfatter og jægersoldat nummer 229, Thomas Rathsack, til et foredrag om attitude og det, den kan bruges til.

Forfatter og tidligere jægersoldat, Thomas Rathsack, kender betydningen af attitude. Som jægersoldat, humanitær minerydder og mental indpisker i TV2-programmet “Korpset – gjort af det rette stof” har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko. Han tager udgangspunkt i anekdoter og fascinerende historier fra sin egen karriere og fortæller, hvorfor den rette attitude er så effektiv. Og især hvorfor den negative attitude er ødelæggende som en smitsom virus.

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Publikum kan derfor glæde sig til, at Thomas Rathsack i sit foredrag fortæller, hvordan man med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv i mødet med problemer.

Thomas Rathsack

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. Han har blandt andet været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og deltaget i en række specialoperationer i Afghanistan. Han har modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi “Jæger – I krig med eliten”. Den har solgt over 250.000 eksemplarer på flere sprog. I dag er han forfatter og har udover sin biografi udgivet “Stærk Under Pres” og spændingsromanerne om jægersoldaten Michael Plessner.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage