That's Leif

Begivenhed: That's Leif

Lørdag
15-10-22
19:00

Køb billetter

En aften med røverhistorier og masser af grin.

Han er kendt og elsket i det Sønderjyske, og mange savner hans legendariske figurer fra Sønderborg Sommer Revy, som han drev med fast hånd fra 1982 – 2017.
Kom med helt ind bag den morsomme, underfundige og lune mand, der i den grad har sat sit præg på dansk revy og flere gange har vundet prisen som ’Årets revyforfatter’.

 Mød Thorleif og alle de andre elskede figurer når Leif Maibom tager os med ind bag kulissen – både på teatret og i hans eget liv.

Historien om Sønderborg Sommer Revy

Vi får hele historien om Sønderborg Sommer Revy fra den spæde start til stafetten blev givet videre til nye kræfter. Vi høre om hans spring fra lærer til revystjerne – om drømmen der gik i opfyldelse.

Det bliver en aften i vaske ægte amerikansk talkshow stil, hvor de sjove historier krydres med film og billeder fra Leif’s lange karriere i dansk underholdningsbranche – og mon ikke også Thorleif kommer forbi og giver et nummer.

Lukas Birch styrer slagets gang og vil på bedste vis forsøge at holde Leif i ørene.

Hvem er Lukas Birch

Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen, ligesom han har lavet talkshow med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing.

Vigtigt at vide om billetter

Liive er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

  • Eksterne links

Tilbage