Ta mig som jeg er

Begivenhed: Ta mig som jeg er

Onsdag
23-11-22
19:30

Køb billetter

En vidunderlig musikforestilling om Grethe Ingmann og hendes liv.

Forestillingen fortæller om Grethe Ingmanns liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid, der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele. Grethe døde allerede, da hun var 51 år.

Trine Pallesen spiller hovedrollen. Hun fortæller:

I 2011 spillede jeg Grethe i forestillingen Et solstrejf i en vandpyt, og siden har jeg haft lyst til at komme et spadestik dybere og forsøge at forstå nogle af de valg, hun tog i sit liv. Der er ting, jeg gerne ville have spurgt hende om, så det prøver vi i denne forestilling.

Det er imidlertid først og fremmest hyldest til Grethe Ingmann og hendes særegne stemme. Glæd dig derfor allerede nu til en forestilling fyldt med musik, humor og eftertanke.

Om forestillingen

Musikforestilling af Anna Panduro
Medvirkende: Trine Pallesen og Mathias Groves Orkester
Instruktion: Sofie Pallesen
Pianist og kapelmester: Mathias Grove Madsen med musikere på guitar, trommer, bas og blæseinstrument

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage