Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Svend, Knud & Valdemar – synger på sidste vers

10. april fra kl. 19:30

Musikalsk, morsom og intelligent underholdning

Figaros har med deres morsomme satirer, intelligente optrin samt store musikalitet fået et stort publikum i Sønderborg. Denne forestilling vil uden tvivl leve op til tidligere sæsoners successer så som Piraterne fra Penzance, Mestersangerne fra Møllegaarden eller HMS Pinafore.
Det er en gammel klassiker, Figaros tager op. Peter Fristrups teaterstykke, Svend, Knud og Valdemar, har fornøjet publikum over hele landet i tæt på 150 år.
Men Figaros lader ikke stykket i fred! De tilføjer sangnumre fra både opera, operette og musical. Og når de desuden tilsætter deres særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften. Forestillingen er et humoristisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer.

Handlingen
Publikum følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede. Alt går galt. Blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules. Men bare rolig! Den fromme og fulde bisp, teaterdirektøren og hans talentløse kone, suffløren, der forsøger at holde sammen på det hele, samt Svend, Knud og Valdemar. De er alle med!

Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm, Allan Dahl Hansen og gæstesolist Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards ånd.

Detaljer

Dato:
10. april
Tidspunkt:
19:30
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 - 70 20 20 96
E-mail:
service@billetten.dk
Hjemmeside:
http://www.sonderborgteaterforening.dk/wordpress/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk