Susse Wold og Tommy Kenter

Begivenhed: Susse Wold og Tommy Kenter

Tirsdag
07-12-21
20:00

Køb billetter

Susse Wold og Tommy Kenter tager på miniturné med et helt nyt talkshow

To af dansk teater, film og musikscenes største kunstnere står nu for første gang sammen på scenen i et helt nyt talkshow. Susse Wold og Tommy Kenter kunne med god samvittighed gå på pension, men det kunne de ikke drømme om.
Susse Wold er aktiv foredragsholder, oplæser og forfatter. Var sidste år med i Thomas Vinterbergs Oscarvinder ”Druk”. I år medvirker hun i Ole Bornedals fim ”Skyggen i mit øje”.
Tommy Kenter optræder netop nu i den meget roste forestil¬ling Spillemand på en tagryg.
I det nye talkshow, som kommer rundt i hele landet, fortæller de om et langt liv inden for scene- og filmkunst krydret med musik, sang og humor styret af instruktøren Chresten Speggers.

Når Susse Wold og Tommy Kenter rejser rundt i landet, venter der en helt særlig aften, med et hav af sjove historier og anekdoter fra deres lange liv, både i og udenfor rampelyset. De vil bl.a. fortælle om de vidt forskellige roller, de har spillet i film og på teatret.
Der bliver rig lejlighed til at høre om de magiske øjeblikke, men også om presset og forventningerne, og det helt særlige liv, der følger med som en offentlig person.

For at det ikke skal blive for kedeligt, som Tommy Kenter siger, vil de krydre talkshowet med lidt sang og musik bl.a. fra Sommer i Tyrol, hvor Susse Wold som bekendt havde rollen som Dirch Passers udkårne, Josepha. Akkompagneret af superpianisten Esben Just

Chresten Speggers vil prøve at styre de to stjerner. Ikke to aftener bliver ens med Susse Wold og Tommy Kenter på scenen på samme tid - det kan vi vist godt love.
Det bliver en rejse tilbage i dansk film, teater og showbizz, når det er bedst. Når man ser på de to stjerners karrierer, er det i grunden utroligt, at de ikke tidligere har optrådt sammen.

Vigtigt at vide om billetter

Time 2 be entertained er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

 

  • Eksterne links

Tilbage