Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Stig Rossen

17. september fra kl. 19:00

Kom tæt på en af Danmarks dygtigste sangere, musikere og musical-skuespillere Stig Rossen i foredraget “Kys rutinen”.

De fleste kender Stig for hans præstationer foran tusinder af mennesker på de skrå brædder og landets koncert- og musical-scener. Men denne aften fortæller han ærligt og åbent om mennesket bag.

Han har spillet Jean Valjean i Les Misérables i en periode på næsten 25 år. Så om nogen ved Stig Rossen, hvor vigtigt det er, at man hele tiden kysser rutinen og ser nye muligheder. Det er vigtigt at gå til enhver opgave i livet med fornyet energi og undgå automatpilot. Med afsæt i sine egne erfaringer fra teaterverdenen vil Stig fortælle, hvordan han hele tiden fornyer sig.

Stig Rossen giver med udgangspunkt i egne oplevelser, heriblandt over 1.500 opførelser af Les Misérables, et indblik bag tæppet i både musical- og teaterverdenen. Og samtidig giver han også sit bud på, hvordan du håndterer gentagelsen og undgår, at den daglige rutine på scenen og i livet bliver triviel og forudsigelig

Om Stig Rossen
Stig Rossen er skuespilleruddannet fra The Guildhall School of Music and Drama, London, i 1990. Efter en storslået international karriere vendte Stig Rossen i 2000 tilbage til Danmark. Efter et liv nærmest synonymt med Les Misérables er karrieren nu fokuseret på koncerter og seriøse teaterroller. Ikke mindst Stig Rossens julekoncerter er populære landet over. Senest har Stig medvirket i Odense Teaters store musical, Leonora Christina.

Detaljer

Dato:
17. september
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk