Souvenir

Begivenhed: Souvenir

Mandag
01-11-21
19:30

Køb billetter

En rablende musikalsk komedie om “operasangerinden” Florence Foster

Florence Foster Jenkins (1868-1944) er intet mindre end en legende i musikhistorien – en selvbestaltet og komplet tonedøv operasangerinde, som opnåede varig berømmelse på netop sin talentløshed.

Folk tilbad hende og jublede, samtidig med de puttede lommetørklædet i munden for ikke at skrige af grin. Den operauddannede Lisbeth Kjærulff vil gøre sig umage for at synge sit værste, mens pianist Jacob Beck og vi andre får ørerne på komedie.

Dette både hylende morsomme og oprigtigt rørende stykke fra 2004 har spillet med stor succes og vundet priser i det meste af verden. Og interessen for Madame Florence er kun vokset, efter Meryl Streep portrætterede hende på film i 2016.

Vi lover latter, en tåre i øjenkrogen, og den mest falske musik, du nogensinde får at høre.

Operakomedie efter manuskript af Stephen Temperley

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Jacob Beck
Iscenesættelse: Jan Hertz
Produktion: Den ny Opera og Den Fynske Opera

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage