Sommer i Tyrol

Begivenhed: Sommer i Tyrol

Torsdag
17-11-22
19:30

Køb billetter

Man kan jo ikke gøre for, at man har charme. Så vær klar til endnu en sommer på Den hvide Hest.

Stykket, der ikke kræver mange linjers præsentation. De kendte og elskede sange er med: Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme. På gæstgiveriet “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene. De vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller: Skal den nyopfundne undertøjs-heldragt knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien, Halløj på Badehotellet, og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.
Det bliver ikke bedre!

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage