Sigurd og naturvidenskaben

Begivenhed: Sigurd og naturvidenskaben

Onsdag
19-10-22
16:00

Køb billetter

Hvorfor skinner solen? Hvor langt er der til månen? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett, Eskild Dohn og deres professionelle musikere tager i efterårsferien hele familien med på en formidabel rejse for at finde nøglen til naturvidenskabens forunderlige verden. I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre.

Vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Denne forestilling er den fulde teaterudgave af Sigurd fortæller om naturvidenskab med skæve og sjove fortællinger, sange og musik om atomer, grundstoffer og planeter. Der er leg og læring for hele familien, når Sigurd Barrett og Eskild
Dohn slipper løjerne løs i deres nye musikalske videnskabsforestilling.

Egnet fra 5 år

Vigtigt at vide om billetter
Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage