Rolf og Ritter

Begivenhed: Rolf og Ritter

Torsdag
07-10-21
19:00

Køb billetter

Rolf Sørensen og Dennis Ritter deler anekdoter, analyser og historiske perspektiver om det legendariske cykelløb Tour de France.

Tour de France kommer til Sønderborg i 2022. Allerede i marts i 2021 kan interesserede komme med til et forrygende foredrag med Rolf og Ritter som optakt til det kommende cykelløb.

Rolf Sørensen er landets mest vindende cykelrytter. Sammen med sportsjournalist og cykelkommentator Dennis Ritter fortæller han om Tour de France. Aftenen byder på temaer som historien, de sjove anekdoter og utrolige etaper, dramaerne, glæderne – og alt derimellem.

Rolf & Ritter klæder med andre ord publikum på til, at det legendariske cykelløb ruller ind over Sønderborgs kommunegrænse. De serverer det professionelt og med masser af humor. Præcis som vi kender dem fra tv.

Vigtigt at vide om billetter

LOF Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage